info@soss.com.hr

091 722 7438 Suz | 095 567 2306 Tuna

Lošinjska 2, 10000 Zagreb

Program | Raspored

HIP HOP GRUPE

Svi plesni stilovi koje možete pronaći u SOSSu nastali su kroz društvene plesove. Polako se kroz vrijeme iz tih stilova razvijaju razni plesovi, isprepliću se, nastaju neki novi… Hip hop party plesovi su baza naše filozofije redovnih treninga. Kroz redovite treninge hip hop-a svoje polaznike usmjeravamo na to da ples shvate kao društvenu igru, nešto što mogu dijeliti s drugima bilo u dvorani, u klubu, na ulici… Volimo mi i koreografije, i u njima nastojimo očuvati dušu hip hop-a, ali smo i slobodni koristiti sve ono što glazba u nama pokrene. Ista filozofija vrijedi i za ostale  stilove – house, waackin, afrobeats, dancehall, break, popping, lockin..

Imamo grupe za djecu, mladež i odrasle.

OPEN DROP IN CLASSEVI

Open classevi su treninzi otvoreni za sve (članove SOSSa i ostale). Svaki trening je cjelina za sebe i nije vezan na prethodni sat pa lako možete uskočiti (drop in) na takav trening.

FREESTYLE

SOSS poseban naglasak stavlja na freestyle – slobodan stil. Želimo našim učenicima prenijeti tehniku i znanja koja će im omogućiti da iz svega toga izvuku najbolje za sebe i plešu na svoj način, da slobodno istražuju koji je pokret za njih najbolji i što im najviše odgovara, te da tako grade samopouzdanje i  kroz vlastitu kreativnost i ekspresiju pokažu tko su.

INDIVIDUALNI SATOVI

Privatni satovi su mogući u dogovoru s voditeljima. Program i vrijeme ovakvih treninga je po dogovoru i želji polaznika.

 

RASPORED

 

 

>