info@soss.com.hr

091 722 7438 Suz | 095 567 2306 Tuna

Lošinjska 2, 10000 Zagreb

O Nama

Plesni klub School of Street Styles – SOSS osnovan je 2012. godine, unutar udruge Planet hip hop,  s ciljem promoviranja plesnog, socijalnog i povijesnog aspekta hip hop kulture.

Aktivnosti kluba orijentirane su na redoviti plesni tečaj  hip hop street plesne tehnike kojem je značajka prvenstveno društveni aspekt plesa. U SOSSu stoga možete pronaći plesne grupe za djecu, ali i grupe u kojima imamo one „malo starije“. Za ples nikada nije kasno, pogotovo ako garantira puno dobre zabave.
Osim redovitih hip hop satova u SOSS-u možete doći i na druge street style plesove: house, poppin, lockin, waackin, dancehall, afrobeats, afro, koji su vođeni kao open class tj. po drop in sistemu (više o tome ovdje)

Naši članovi vole putovanja (BiH,Srbija, Mađarska, Slovenija, Austrija,Slovačka,Italija, Francuska) na koja odlazimo na  battlove, natjecanja, nastupe i radionice. SOSS od početka svog djelovanja funkcionira kao klub koji povezuje svoje polaznike s polaznicima drugih klubova u Hrvatskoj i okolici. Kako bi svojim polaznicima omogućili sve navedeno klub je aktivan u organizaciji tokom cijele plesne sezone.

SOSS  organizira razna natjecanja, radionice i događanja:

 

SOSS od svog osnutka bira kvalitetu ispred kvantitete, stoga su naše grupe male (5-15 polaznika) i voditelji imaju individualan pristup prema polaznicima. Bitno nam je da plesač osvijesti i pronađe vlastiti stil i način kretanja. Kroz učenje tehnika plesova koje podučavamo, stvara se temelj na kojem se istražuje i gradi freestyle, kao apsolutno slobodni stil pojedinca. Ponosni smo na činjenicu da ovim pristupom polaznici u SOSSu brzo napreduju.

Dobrodošli ste u naš plesni  studio u Lošinjskoj 2 (Trešnjevka) na rekreativni plesni tečaj; ili na intenzivni  individualni ili grupni trening.

uSOSSite se snama i osjetite pravi duh hip hopa.

STAZAMA SOSSa 

 

>