info@soss.com.hr

091 722 7438 Suz | 095 567 2306 Tuna

Lošinjska 2, 10000 Zagreb

Back to the Blog

ISSS 2016 – Završni video uradak

Intenzivan Street Style Semestar je inovativan koncept iz SOSS plesnog studija, pokrenut 2016. godine.
Namijenjen je polaznicima koji žele intenzivno raditi na više plesnih street stilova kroz jedan semestar.

Kroz 4 mjeseca trajanja semestra, polaznici su učili različite plesne stilove.

Voditelji predavači plesnog programa bili su: House – Ante Jerković, Poppin – Vesna Grandeš, Lockin – Ante Gluščević, Break & Scena – Elvis ElRock Hodžić, Waackin – Mateja Miković, Suvremeni – Zrinka Užbinec, Fitness Kondicija – Ana Bušić, Hip Hop – Suzana Suz.

Na kraju semestra, polaznici su imali zadatak samostalno osmisliti i koreografirati svoj završni rad – video uradak. Na taj način su osim plesnog znanja koje su dobili kroz ovaj program, dobili i priliku iskusiti kako je to samostalno koreografirati, surađivati u timu, prenositi svoje znanje drugima, koliko je bitna komunikacija u grupnom radu, koliko je detalja uključeno u stvaranje jednog plesnog produkta, u ovom slučaju videa.

Prva generacija ISSSa je uspješno maturirala. U samo par mjeseci naučili su puno plesnih koraka, otkrili su na kojim stilovima žele raditi još više, shvatili su na koji način žele učiti, kako i koliko se žele i mogu posvetiti plesu,  a i  stvorila su se nova prijateljstva.

ISSS se pokazao kao dobra prilika za doći do mnogo plesnih odgovora s kojima se plesači suočavaju i to u jednom zaista intenzivnom plesnom  semestru.

Završni Video uradak pogledajte ovdje.

Be the first to comment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA *

>