info@soss.com.hr

091 722 7438 Suz | 095 567 2306 Tuna

Lošinjska 2, 10000 Zagreb

Back to the Blog

PLESNO-REKREATIVNI PROGRAM ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Plesno – rekreativni program za djecu sa poteškoćama u razvoju ima dva osnovna cilja:

  1. Razvoj svjesnosti o tijelu što pomaže izgradnji samopouzdanja i fizičke i emocionalne sigurnosti.
    2. Razvoj sposobnosti za primjeren kontakt s drugima.Za tu svrhu osmišljene su brojne tjelesne i kontaktne igre koje će biti ponuđene djeci uz visok stupanj poštivanja njihovih trenutnih želja i potreba. Svakom djetetu se pristupa individualno i naglasak je stavljen na jake strane svakog pojedinog djeteta. Ističući ono što dijete može, a ne njegove nedostatke, doprinosimo razvoju pozitivne slike o sebi.

 

O VODITELJICI:

Gordana Katalenić, diplomirani psiholog sa Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Tokom studija dodatno se obrazovala u području grupnog rada, psihološkog savjetovanja i različitih kreativnih tehnika. Uz završenu jednogodišnju edukaciju iz terapije pokretom na bazi 5 ritmova završila je i četverogodišnju edukaciju iz psihoterapije plesom.
Do sada je vodila plesno-terapijske radionice raznolikim grupama ljudi (od adolescenata do starijih) a za plesno-rekreativni program za djecu sa poteškoćama u razvoju kaže:

Njihat ćemo se, kotrljati, vrtjeti, skakati, provlačiti se, balansirati, hvatati, okretati, biti glasni i tihi, brzi i polagani… Ponekad će nam u tome pomoći različiti rekviziti kao što su široke tkaninom obložene gumi-lastike, marame, loptice… i naravno glazba. Na plesno-rekreativnim radionicama dobrodošlo je na siguran način izraziti sve osjećaje i najbitnije dobro se zabaviti.

 

TERMINI:

Utorak i četvrtak 18-18.45h.

Mjesečna članarina je 200kn.

Ogledni sat na kojem se roditelji mogu upoznati s voditeljicom, te djeca besplatno probati trening je u četvrtak 29.9. u 18-18.45h, a grupa počinje s radom 04.10.2016.

Molimo obavezne prijave na mail suzana@soss.com.hr ili na broj telefona 0955672306.

Comments currently closed!

>