info@soss.com.hr

091 722 7438 Suz | 095 567 2306 Tuna

Lošinjska 2, 10000 Zagreb

Back to the Blog

ISSS – Intenzivan Street Style Semestar

-> Prvi ovakav koncept na sceni, isključivo za one nabrijane i disciplinirane, spremne na fokusiran i intenzivan RAD i NAPREDAK.

-> Okuplja polaznike i voditelje koji su motivirani uložiti vrijeme, znanje i trud, i međusobno jedni drugima biti platforma za učenje i stvaranje.

-> 6 street plesnih stilova (hip hop, house, lockin, poppin, break, waackin) + suvremeni + kondicija + scenski pristup

-> Voditelji predavači plesnog programa: House – Ante Jerković, Poppin – Vesna Grandeš, Lockin – Ante Gluščević, Break & Scena – Elvis ElRock Hodžić, Waackin – Mateja Miković, Suvremeni – Zrinka Užbinec, Fitness Kondicija – Ana Bušić, Hip Hop – Suzana Suz.**

-> 3 redovita treninga tjedno (6 sati treninga): okviran raspored: utorak 21-22.30, petak 20-22h, subota 14.30-17h

-> 2 semestra: Zimski 20.9.-20.12.  + završni video projekt kroz siječanj*; Proljetni semestar je od veljače do lipnja.

-> Odlasci na battlove u inozemstvo. Nisu obavezni i plaćaju se dodatno, ali put će biti organiziran od strane koordinatora ISSS programa i garantiran polazak bez obzira na broj sudionika.

Za sada potvrđen Salzburg, 7.-9.10., Flavourama battles.

-> Redoviti  interni battlovi na mjesečnoj bazi za polaznike programa, uz mogućnost sudjelovanja i vanjskih plesača. Svi stilovi.

-> Snimanje video koncepta. Završni projekt polaznika zimskog semestra. Grupa samostalno uz mentorstvo voditeljice Suzane Suz, stvara koreografiju tj koncept za plesni video. Snimanje krajem siječnja 2017.

-> Stvaranje plesne predstave. U drugom, proljetnom semestru. Koreografkinja Vesna Grandeš uz asistenciju ostalih voditelja programa. Sudjelovanje na Streetformi 2017.

-> Polaznici imaju na raspolaganju koristiti dvoranu u slobodnim terminima.

-> Uvjeti pristupa programu: minimalno 2 godine plesnog iskustva street plesova; za plesače starije od 14god bez maksimalne dobne granice; visoka motiviranost na rad.

-> Cilj programa je okupiti plesače višeg stupnja plesnih vještina, proširiti njihova već postojeća znanja, podići tehničku i kondicijsku razinu, oformiti grupu ljudi spremnih na intenzivan i kontinuiran rad.

-> Cijena programa: 1400kn semestar, moguće obročno plaćanje u 4 rate (po 350kn mjesečno). Programu je moguće pristupiti isključivo u cijelosti, dakle uzeti cijeli semestar. Drugom semestru mogu pristupiti samo polaznici koji su završili prvi semestar. U cijenu ukljuceno sve osim odlaska na battlove u inozemstvo.

-> Program će krenuti s radom ukoliko se prijavi minimalno 8 polaznika. Maksimalan broj je 12.

-> Prijave su otvorene i traju do 9.9. Program počinje 20.9.

-> Voditeljica i koordinatorica programa: Suzana Suz

-> Za dodatne informacije i prijave upitati na mail suzana@soss.com.hr ili 0917227438

 

*Zimski semestar traje od 20.9. 2016. do 31.1.2017. Od 20.9.-20.12.2016. će biti treninzi s voditeljima, praznici za vrijeme Božića i Nove Godine. Kroz siječanj, polaznici samostalno, a uz  mentorstvo od Suz, pripremaju video koncept. Ideja, tema, koreografija, freestyle, sve je na polaznicima koliko čega i kako, Suz daje osvrt i savjete vezano za  video koncept te moderira treninge/probe. Cilj je da se naučeno znanje iskoristi i ukomponira u taj video kao završni ‘seminarski rad’. Tako da će to razdoblje u siječnju, kroz pripremu videa, biti ponavljanje i utvrđivanje naučenog gradiva.

** Ideja je da se kroz 1 tjedan fokusira na 1 stil. Zamišljeno je okvirno po 5-6 treninga (house, lockin, poppin, waackin, break+scena, suvremeni) te po 3-4 treninga (hip hop, fitness kondicija).  Raspored će ovisiti i o dostupnosti voditelja, s obzirom na njihove vlastite grupe koje vode i angažmane, ali potrudit ćemo se posložiti tako da zaista ispadne kako je i zamišljeno.

 1. Filip Kernc says:

  ako je 20.9-20.12 to su 3mj. 3×400=1200. kako je onda 1600?

  Također me zanima plan odnosno omjer voditelja. koliko će biti koji trener zastupljen u ukupnom fondu sati ?
  🙂

  • Suzana Suz says:

   Bok Filip!
   Hvala na pitanjima 🙂 Slijede objašnjenja, a i ispravke u tekstu kojima će nadam se i ostalima sada biti jasnije ako su imali slične nedoumice kao i ti.

   Zimski semestar traje od rujna do siječnja. Od 20.9.-20.12. će biti treninzi s voditeljima, pa su praznici za vrijeme Božića i Nove Godine. Kroz siječanj, polaznici samostalno, a uz moje mentorstvo pripremaju video koncept. Ideja, tema, koreografija, freestyle, sve je na polaznicima koliko čega i kako, ja dajem osvrt i savjete vezano za taj video koncept te moderiram treninge/probe. Cilj je da se naučeno znanje iskoristi i ukomponira u taj video kao završni ‘seminarski rad’. Tako da će to razdoblje u siječnju, kroz pripremu videa, biti ponavljanje i utvrđivanje naučenog gradiva.

   Tako da semestar ne traje 3 mjeseca. Možda bi bilo bolje da sam se izrazila da je moguće obročno plaćanje u 4 rate (po 400kn mjesečno). Ispravljeno.

   Anto Petričević se ispričao da ipak ne može sudjelovati u programu pa ću umjesto njega hip hop voditi ja. House – Ante Jerković, Poppin – Vesna Grandeš, Lockin – Ante Gluščević, Break & Scena – Elvis ElRock Hodžić, Waackin – Mateja Miković, Suvremeni – Zrinka Užbinec, Fitness Kondicija – Ana Bušić. Ideja je da se kroz 1 tjedan fokusira na 1 stil. Zamišljeno je okvirno po 5-6 treninga (house, lockin, poppin, break+scena, suvremeni, waackin) te po 3 treninga (hip hop, fitness kondicija). S obzirom da i dalje primamo prijave na program, a minimalno je potrebno 8 polaznika, raspored još nije složen dok nećemo sa sigurnošću znati hoće li program krenuti. Raspored će također ovisiti i o dostupnosti voditelja, s obzirom na njihove vlastite grupe koje vode i angažmane, ali potrudit ćemo se posložiti tako da zaista ispadne kako je i zamišljeno.

   Nadam se da je sada jasnije, i slobodno pitaj ako te još što zanima.

   Pozz,
   Suz

>