info@soss.com.hr

091 722 7438 Suz | 095 567 2306 Tuna

Lošinjska 2, 10000 Zagreb

Back to the Blog

101 razlog zašto jedva dočekati kraj ljeta!

Tek je početak ljeta okey, i misli su usmjerene na more, sunce, plažu, bezbrižne dane i noći.. Vjerovatno ne postoji puno vas koji razmišljate o jeseni, o školi, o još jednom novom početku? A što kad bi jesen donijela sve ono što želite upakirano u jedan lijepi šareni plesni paket? Što kad bi vaše želje postale stvarnost?

Tim teachera plesača iz različitih plesnih studija i crewova, okupio se u plesnu zajednicu i stvorio ludilo od plesnog programa! Sve što ti srce može poželjeti, napokon možeš dobiti! Misliš si ”Isss, daj ne zezaj!!”? Nope, ne zezamo!!

ISSS – Intenzivan Street Style Semestar 😉

-> Prvi ovakav koncept na sceni, isključivo za one nabrijane i disciplinirane, spremne na fokusiran i intenzivan RAD i NAPREDAK.

-> Okuplja polaznike i voditelje koji su motivirani uložiti vrijeme, znanje i trud, i međusobno jedni drugima biti platforma za učenje i stvaranje.

-> 6 street plesnih stilova (hip hop, house, lockin, poppin, break, waackin) + suvremeni + kondicija + scenski pristup; svaki stil drugi teacher.

-> 3 redovita treninga tjedno (6 sati treninga).

-> Privatni weekend workshop s inozemnim teacherom.

-> Odlasci na battlove u inozemstvo.

-> Redoviti all style interni battlovi na mjesečnoj bazi.

-> Stvaranje plesne predstave.

-> Snimanje video koncepta.

Zvuči li sada jesen primamljivije?! Za više informacija, uživaj u još kojem danu ljeta pa se uskoro čitamo s novostima!

Ako ne želiš propustiti niti jednu bitnu informaciju, i prvi saznati sve, pošalji mail na info@soss.com.hr i pretplati se na ISSS sadržaj.

Program će biti limitiran na maksimalno 12 polaznika, osiguraj si mjesto u ovoj priči na vrijeme 😉

Comments currently closed!

>