info@soss.com.hr

091 722 7438 Suz | 095 567 2306 Tuna

Lošinjska 2, 10000 Zagreb

Back to the Blog

DANI OTVORENIH VRATA U SOSSu

Tradicionalno već treću godinu za redom Ured Vlade za udruge Republike Hrvatske organizira Dane otvorenih vrata udruga. Cilj ove akcije je bolje pozicioniranje udruga među građanima i prepoznavanje aktivnosti udruga. Otvoreni dani omogućavaju da građani pristupe aktivnostima kojima se udruge bave te kroz različite kreativne radionice, predstave, predavanja i akcije upoznaju udruge i doznaju na koji način se mogu uključiti u rad udruge.

School of Street Styles se priključuje besplatnim programom u petak 29.5. od 17:30h do 20:00h koji smo podijelili na tri segmenta. U prvom dijelu koji kreće u 17:30 nudimo plesnu radionicu hip hopa za djecu od 7-13 godina starosti. U 19:00 počinje otvoreni sat plesne rekreativne grupe za „mame“ u kojem ćemo demonstrirati kako u SOSSu kombiniramo ples i korektivnu gimnastiku u prevenciji oštećenja lokomotornog sustava. Za to vrijeme u našoj maloj dvorani moći ćete pogledati prezentaciju trogodišnjeg rada SOSSa kroz fotografije i plesne videe te popričati sa trenerima.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske biti će dostupan na www.daniudruga.hr.
Za dodatne informacije i upite, javite nam se na mail info@soss.com.hr.

Comments currently closed!

>